AQUAfilling® pentru corp

AQUAfilling® pentru corp

Popularitatea tehnicilor minim invazive în medicina estetică este un domeniu în creștere rapidă, în special utilizarea procedurilor chirurgiei plastice mai puțin invazive cu materiale de umplere dermice biodegradabile. Îmbătrânirea țesutului moale este un proces complex, care implică doi factori importanți: pierderea volumului pe toată suprafața pielii și mișcări repetitive ale mușchilor, care cauzează ridurile și pliurile. Toate procedeele de conturare a corpului cosmetic pot fi clasificate în cele care transformă țesutul și pe cele care adaugă volumul. AQUAfilling® acționează prin asigurarea suportului pentru structurile pielii, astfel încât poate fi utilizat în mod eficient pentru recondiționarea, întinerirea feței și a corpului, precum și:

  • pentru a ridica sprâncenele
  • pentru a umple zona de lacrimare
  • pentru a remodela nasul
  • pentru a umple faltele nazolabiale și canelurile orale
  • pentru a umple obrajii, pentru a ridica pomeții, pentru a remodela linia maxilarului
  • pentru mărirea sânilor
  • pentru întinerirea gâtului și a feței

Chirurgul plastic calificat are o gamă largă de tehnici și produse disponibile pentru a crea volum în organism. Deși tipul de defect deseori limitează selecția intervențiilor disponibile, pacienții preferă proceduri puțin invazive mai mult decât intervențiile plastice. Abordarea minimă oferă un tratament alternativ mai rapid, mai puțin dureros și mai puțin costisitor pentru creșterea volumului decât transferul de grăsimi, implanturile de silicon sau produsele inerte care nu sunt resorbabile. În zilele noastre, o varietate de produse injectabile biodegradabile sunt disponibile cu cele mai populare pe bază de colagen sau acid hialuronic.

AQUAfilling® – FILLER DERMAL DURABIL

Această recenzie se concentrează asupra celui mai recent gel hidrofil AQUAfilling®, dezvoltat special pentru îmbunătățirea volumului minim invaziv. Acest gel hidrofilic injectabil este eficient și bine tolerat. Acesta reprezintă o opțiune de tratament atractivă pentru restaurarea sau augmentarea volumului prin furnizarea de rezultate previzibile de lungă durată după administrarea minim invazivă.

Procedurile minim invazive cu AQUAfilling® oferă mai multe avantaje față de materialele de umplere permanente. Acestea pot fi efectuate utilizând anestezie locală și nu necesită spitalizare. Deoarece suprafața țesuturilor deschise expuse este limitată, riscul de complicații grave este în consecință redus. Având în vedere o dimensiune mai mică a traumei în comparație cu procedurile invazive, timpul de recuperare tinde să fie mai scurt și pacientul poate reveni la o viață normală mult mai rapid.

Eficacitatea clinică durează până la 2-3 ani. Dacă este necesar, AQUAfilling® poate fi ușor îndepărtat prin aspirație.

Popularitatea materialelor și tehnicilor de țesuturi moi disponibile a lărgit domeniul de aplicare a ceea ce se poate obține prin crearea volumului și a formei corpului. AQUAfilling® este o substanță de umplutură volumizantă, care a fost dezvoltată special pentru îmbunătățirea volumului minim invaziv, incluzând conturul facial și mărirea sânilor. Este bine tolerat, cu rezultate previzibile de lungă durată. Pe măsură ce pacienții continuă să opteze pentru proceduri de chirurgie care oferă rezultate previzibile, dezvoltarea produselor puțin invazive este foarte binevenită.