Despre AQUAfilling

Popularitatea substantelor de umplere și a tehnicilor disponibile pentru țesuturi moi a lărgit domeniul de aplicare a ceea ce se poate obține prin crearea volumului și a formei corpului. AQUAfilling® este o substanță de umplutură volumizantă, care a fost dezvoltată special pentru îmbunătățirea volumului minim invaziv, incluzând conturul facial și mărirea sânilor. Este bine tolerat, cu rezultate previzibile de lungă durată. Pe măsură ce pacienții continuă să opteze pentru proceduri neprogramate, dezvoltarea produselor mai puțin invazive este binevenită.

AQUAfilling® este un gel biodegradabil hidrofil care este biocompatibil.

AQUAfilling® oferă o modalitate non-invazivă și non-chirurgicală de a face țesuturile umane să pară mai atractive și mai naturale.
AQUAfilling® este un gel hidrofil, care acționează ca depozit pentru soluție fiziologică normală de 0,9% soluție de clorură de sodiu, blocat în matricea unei structuri permoleculare spațiale tridimensionale de poliamidă sintetică liniară. Datorită încărcăturii sale pozitive gelul atrage molecule solubile, încărcate negativ ale matricei extra-celulare – colagen și elastină, asigurând astfel elasticitatea și rezistența pielii pe termen lung.

AQUAfilling se extinde în mod constant prin înregistrarea produselor în întreaga lume.

AQUAfilling are o vastă rețea de distribuitori localizați pe fiecare continent.
În prezent, AQUAfilling este în curs de înregistrare a brevetului în 27 de țări, Trademarked în 25 de țări.
AQUAfilling se străduiește constant să facă înregistrări și certificări ulterioare.

Biomedica spol. s.r.o.
Technologický park Hořátev
289 13 Zvěřínek
Czech Republic

Produsele AQUAfilling® și procesul de fabricație realizate conform cerințelor de conformitate prin standardele CE (standardele de conformitate ale Uniunii Europene), standardele coreean GMP (Procesul de fabricație bună), standardele ISO 13485: 2012. Acestea sunt cele mai înalte standarde internaționale corespunzătoare.

Cu alte cuvinte, produsele AQUAfilling® sunt susținute de un proces de fabricare de încredere în industrie, precum și conformitatea cu UE și Coreea de Sud pentru standardele verificabile, sigure și armonizate.

AQUAfilling® este fabricat în conformitate cu cele mai stricte metode de sterilizare și control, considerate necesare de organele de conducere ale UE și KFDA. Aplicarea strictă a testelor de sterilizare, ambalare și siguranță a produsului înainte de eliberare este efectuată de laboratoare independente și de personalul desemnat de producător.