AQUAfilling® pentru fese

AQUAfilling® pentru fese

Fesele și sânii joacă un rol important în modelarea contururilor corpului femeii.

Contururile feselor, o ușoară curbură, curg spre talie și șolduri, definind astfel contururile corpului femeii.

Fesele complete și clare sunt considerate standarde ale frumuseții pentru majoritatea culturilor etnice.

Acesta este motivul principal pentru care fesele mărite au devenit atât de populare. Interesul pentru fesele mărite crește pe plan mondial.

Tehnici traumatice devin mici si din ce în ce mai populare în lume.

Acum, din ce în ce mai mulți chirurgi plasticieni se ocupă prin utilizarea injectiei de corectare a fesei cu AQUAfilling® Bodyline, deoarece AQUAfilling® Bodyline este cel mai bun instrument pentru modelarea feselor.

Datorită biocompatibilității ridicate cu țesuturile moi și proprietăți frumoase care o ofera.

AQUAfilling® Bodyline este un instrument excelent pentru a concura prin proceduri minim invazive.

REZUMAT

Conturarea feselor folosind tehnicile AQUAfilling® Bodyline se aplică prin tehnici minim invazive în țesuturile moi ale feselor, unde ocupă spațiul în țesut și având în vedere structura sa spațială, crește parametrii de volum ai feselor.

Datorită implantelor cu caracteristici foarte adaptabile, această metodă permite obținerea unor rezultate estetice excelente.

Hidrofilul AQUAfilling® Bodyline este un implant neacoperit care oferă rezultate pe termen lung.

Datorită structurii sale unice, implantul injectabil cu AQUAfilling® Bodyline este bine tolerat și foarte sigur.

Beneficiile injectării în implanturile feselor AQUAfilling® Bodyline

Augmentarea feselor utilizând gelul hidrofil AQUAfilling® Bodyline se realizează de trei ori mai rapid decât intervenția chirurgicală.

Nici o altă metodă nu oferă schimbări semnificative în forma feselor.

Operația se realizează atât de repede cu AQUAfilling® Bodyline încât confera pacientului confort maxim.

Implantul AQUAfilling® Bodyline este cea mai bună alegere pentru conturul feselor.

AQUAfilling® Bodyline prezintă o eficacitate clinică ridicată și o siguranță înaltă în chirurgia plastică estetică a feselor.

Fesele sunt un element important al atractivității sexuale ocupând un loc principal în concepția de frumusețe recunoscută de majoritatea culturilor și grupurilor etnice.

Fesele joacă un rol important în forma posterioară a corpului feminin, similar cu rolul sânilor în conturul anterior. Proiecția feselor curge în curba sinuoasă creată de talie și șolduri și ajută la definirea formei feminine. Un fund complet și bine format este considerat o estetică dorită în majoritatea culturilor.

Interesul pentru intervenția chirurgicală a conturului corporal a crescut în întreaga lume, iar concentrarea sa schimbat pe fese. De aceea, tehnicile de mărire a feselor folosind grefe grase sau implanturi gluteale au fost atât de populare în diferite părți ale lumii, iar chirurgii sunt dornici să ofere această procedură pentru a satisface cererea tot mai mare de consum. Noi metode de procedură mini-invazivă în gluteoplastie devin din ce în ce mai populare în lume.

În ultimul timp, interesul pentru procedurile de augmentare a feselor sa axat pe folosirea AQUAfilling® pentru umplerea țesuturilor moi injectabile de lungă durată.

AQUAfilling® PENTRU AUGMENTAREA FESELOR

AQUAfilling® este o nouă umplutură de țesuturi moi injectabile, care conține o soluție fiziologică de clorură de sodiu (98%) și poliamidă sintetică (2%). Este un hidrogel biocompatibil și, la fel ca proteza sau graftul de grăsime, adaugă volumul pur și simplu prin ocuparea spațiului în țesutul feselor. Avantajele AQUAfilling® sunt în adaptabilitatea sa înaltă fiziologică datorită conținutului său de 98% soluție fiziologică în umplutură; el are o plasticitate exprimată datorită structurii spațiale. Se caracterizează prin păstrarea unor rezultate clinice bune pe termen lung și prin cel mai scăzut nivel al reacțiilor adverse locale.

INDICATII

Principalele motive pentru care oamenii solicită augmentarea feselor sunt următoarele: să recupereze forma pierdută prin îmbătrânire, să crească atractivitatea și să corecteze unele defecte. Cele mai frecvente indicații pentru procedeul din plastic sunt: ​​fese „subțiri”, disproporții ale țesutului moale al feselor, neregularități la nivelul feselor după interferențe chirurgicale diferite (liposucție) sau asimetrie.

TEHNICA DE INJECȚIE

Înainte de procedura de augmentare a feselor, un pacient primește anestezie locală în zona de injectare.

Principalul punct al procedurii de contur estetic constă în introducerea gelului AQUAfilling® în zonele feselor speciale conform structurilor anatomice acceptate. Pentru a efectua augmentarea feselor, AQUAfilling® se injectează în plan subfascial și parțial în mușchiul gluteus major, în principal în zonele supralaterale și mediolateral ale ambelor fese, utilizând o tehnică cu mai multe tuneluri similară cu cea utilizată pentru altoirea grăsimilor. Materialul de umplutură volumizant este injectat prin canulă subțire cu un vârf neted în cantitate de 100-250 ml in câmpurile simetrice.

Pentru corectarea oricărui tip de neregularități pe suprafața feselor, materialul de umplutură este injectat în țesutul gras subcutanat adânc cu acul G-14 în cantitate de 50-100 ml în fiecare zonă care trebuie corectată.

AVANTAJE

Îmbunătățirea feselor cu gel hidrofil oferă câteva avantaje față de alte forme de augmentare a fesei. Durata conturării feselor AQUAfilling® este de două ori mai scurtă în comparație cu proteza chirurgicală a feselor. Nici o altă metodă nu poate produce o schimbare dramatică a formei feselor atât de simplu și rapid și cu un mic disconfort. Tratamentul prin injectare, în general, este o procedură mai puțin complicată decât intervenția chirurgicală de inserție a implantului. Deși gelul hidrofil se degradează de-a lungul timpului, o bună proporție de pacienți încă își evaluează fesele ca fiind îmbunătățită și exprimă satisfacția față de rezultate în decursul a 2-3 ani de la tratament. Criteriile posibile de excludere pentru conturul feselor pot fi boala activă a pielii, tumori în zona care urmează să fie tratată, țesutul cicatrician, laxitatea excesivă a pielii, liposucția anterioară sau alte proceduri chirurgicale în zonă efectuate in mai puțin de 6 luni.

RECOMANDĂRI

Deși procedura mini-invazivă a rectificării feselor este executată de fapt fără durere, disconfortul ușor este rezolvat în 7 zile. Pacienții sunt sfătuiți să evite activitatea intensă, inclusiv presiunea constantă în zona tratată, pentru o perioadă de 2 până la 3 săptămâni după tratamentul inițial. Pentru a evita o presiune constantă în zona injectată, se recomandă ca subiecții să fie atenți când stau în poziție verticală și să evite presiunea asupra zonelor injectate.

REZULTATE

Efectuând proceduri de refacere a gluteilor de mai mulți ani, trebuie menționat că tehnica de conturare a feselor AQUAfilling® este foarte utilă pentru a crea fese normalizate, bine proiectate, ridicate. Pacienții noștri sunt mulțumiți de rezultatul reformării feselor, care oferă o formă tânără și atrăgătoare corpului unei femei. Nu sunt raportate evenimente adverse grave legate de gelul AQUAfilling®.

CONCLUZIE

Umplerea țesuturilor moi cy AQUAfilling® este alegerea perfecta pentru conturul estetic al feselor. AQUAfilling® demonstrează cea mai mare eficiență clinică și siguranță.

ballroom nunta bucuresti, saloane bucuresti, restaurante bucuresti, restaurant nunta bucuresti, salon nunta bucuresti, restaurante nunta, meniu nunta, meniu botez, salon nunti bucuresti, restaurant botez, restaurant botez bucuresti, locatii botez bucuresti, locatii nunta bucuresti, restaurant nunti bucuresti ballroom nunta bucuresti, saloane bucuresti, restaurante bucuresti, restaurant nunta bucuresti, salon nunta bucuresti, restaurante nunta, meniu nunta, meniu botez, salon nunti bucuresti, restaurant botez, restaurant botez bucuresti, locatii botez bucuresti, locatii nunta bucuresti, restaurant nunti bucuresti ballroom nunta bucuresti, saloane bucuresti, restaurante bucuresti, restaurant nunta bucuresti, salon nunta bucuresti, restaurante nunta, meniu nunta, meniu botez, salon nunti bucuresti, restaurant botez, restaurant botez bucuresti, locatii botez bucuresti, locatii nunta bucuresti, restaurant nunti bucuresti ballroom nunta bucuresti, saloane bucuresti, restaurante bucuresti, restaurant nunta bucuresti, salon nunta bucuresti, restaurante nunta, meniu nunta, meniu botez, salon nunti bucuresti, restaurant botez, restaurant botez bucuresti, locatii botez bucuresti, locatii nunta bucuresti, restaurant nunti bucuresti transport caini, transport catei, transport animale, transport animale vii, transport, transport animale de companie, transport pisici, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini elvetia, transport caini franta, transport caini ungaria, transport caini belgia, transport pisici anglia, transport pisici germania transport caini, transport catei, transport animale, transport animale vii, transport, transport animale de companie, transport pisici, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini elvetia, transport caini franta, transport caini ungaria, transport caini belgia, transport pisici anglia, transport pisici germania transport caini, transport catei, transport animale, transport animale vii, transport, transport animale de companie, transport pisici, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini elvetia, transport caini franta, transport caini ungaria, transport caini belgia, transport pisici anglia, transport pisici germania transport caini, transport catei, transport animale, transport animale vii, transport, transport animale de companie, transport pisici, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini elvetia, transport caini franta, transport caini ungaria, transport caini belgia, transport pisici anglia, transport pisici germania transport caini, transport catei, transport animale, transport animale vii, transport, transport animale de companie, transport pisici, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini elvetia, transport caini franta, transport caini ungaria, transport caini belgia, transport pisici anglia, transport pisici germania foraje puturi, foraje puturi apa, foraje puturi irigatii, foraje puturi bucuresti, puturi forate, studii hidrogeologice, studii geo, lucrari de foraj, studii hidrogeologie, foraje ape subterane potabile, foraje de alimentare cu apa, denisipare puturi, întretinere puturi forate, reconditionare puturi forate, puturi, foraje foraje puturi, foraje puturi apa, foraje puturi irigatii, foraje puturi bucuresti, puturi forate, studii hidrogeologice, studii geo, lucrari de foraj, studii hidrogeologie, foraje ape subterane potabile, foraje de alimentare cu apa, denisipare puturi, întretinere puturi forate, reconditionare puturi forate, puturi, foraje foraje puturi, foraje puturi apa, foraje puturi irigatii, foraje puturi bucuresti, puturi forate, studii hidrogeologice, studii geo, lucrari de foraj, studii hidrogeologie, foraje ape subterane potabile, foraje de alimentare cu apa, denisipare puturi, întretinere puturi forate, reconditionare puturi forate, puturi, foraje turbane pentru femei, turbane fete, turbane de iarna, turbane dama ieftine, turbane dama, turbane botez, turbane bebelusi, turbane, peruci sintetice, peruci second hand, peruci par scurt, peruci par natural, peruci olx, peruci ieftine, peruci colorate, peruci barbati, peruci, extensii par sintetic, extensii par natural pret, extensii par natural olx, extensii par natural, extensii par ieftine, extensii par han, hanul hangitei, restaurant bucuresti, restaurante bucuresti, mancare restaurant bucuresti, hanuri bucuresti, han bucuresti aquafilling, aquafilling romania, aquafilling sani, aquafilling pareri, aquafilling bodyline, aquafilling acid hialuronic, marire sani aquafilling, aquafilling fese ballroom nunta buzau, saloane buzau, restaurante buzau, restaurant nunta buzau, salon nunta buzau, restaurante buzau, meniu nunta, meniu botez, salon nunti buzau, restaurant botez, restaurant botez buzau, locatii botez buzau, locatii nunta buzau, restaurant nunti buzau, cort nunta buzau, meniu nunta all inclusive buzau, meniu botez buzau, botez cort buzau, cort buzau Stomatologie bucuresti, cabinet stomatologic, Cabinet stomatologic bucuresti, Cabinet stomatologic bucuresti, Dentist bucuresti, Fatete dentare, Aparat dentar, Marire buze, Coroana dentara, Coroană dentară ceramică, Tratamente dentare cu laser, Endodontie la Microscop, Tratament dentar la microscop, Stomatologie non-stop, Medic dentist bucuresti, Chirurgie orală bucuresti, Extracție molar de minte bucuresti, Clinica stomatologica bucuresti BOCANCI MILITARI, GHETE MILITARE, PANTOFI MILITARI, BOCANCI MUNTE, bocanci vanatoare, incaltaminte firma paza, bocanci Goretex, bocanci kombat, bocanci vibram husa telefon, Huse telefon, folii sticla telefon, incarcatoare telefon, accesorii telefon, baterie telefon, suport auto telefon, cablu incarcare telefon pret motorina, pret benzina, vanzare en-gros motorina, vanzare en-gros benzina, Motorina Euro 5, carburant de calitate en-gros, top premier, top premier bucuresti, Benzina 95 – benzina fara plumb, en-gros motorina, en-gros benzina, transport carburanti, transport rutier carburanti, containere de incinta carburanti,benzina, motorina diva institut beauty, Curs automachiaj sprancene, Curs extensii gene, Curs microblading, Curs phishading, Curs stilizare sprancene, Cursuri unghii false, Blefaroplastie plasmapen, Extensii de gene, Mezoterapie vergeturi, Consiliere in frumusete, Cours de automachiaj sourcils, Cours de microblading, Cours de microblading, Cours de phishading, Cours de faux ongles buchet de flori, aranjamente florale, aranjamente florale botez, aranjamente florale nunta, candy bar evenimente, aranjamente florale evenimente, cadouri aranjamente florale, miryam flower dezinsectie bucuresti, dezinsectie pret, plosnita, plosnite, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, igienizare apartament, servicii dezinsectie bucuresti, servicii DDD, servicii dezinfectie, servicii dezinsectie, servicii deratizare, solution atac, deratizare bucuresti, firma ddd, servicii de dezinsectie, servicii de deratizare, servicii de dezinfectie dezinsectie bucuresti, dezinsectie pret, plosnita, plosnite, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, igienizare apartament, servicii dezinsectie bucuresti, servicii DDD, servicii dezinfectie, servicii dezinsectie, servicii deratizare, solution atac, deratizare bucuresti, firma ddd, servicii de dezinsectie, servicii de deratizare, servicii de dezinfectie dezinsectie bucuresti, dezinsectie pret, plosnita, plosnite, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, igienizare apartament, servicii dezinsectie bucuresti, servicii DDD, servicii dezinfectie, servicii dezinsectie, servicii deratizare, solution atac, deratizare bucuresti, firma ddd, servicii de dezinsectie, servicii de deratizare, servicii de dezinfectie dezinsectie bucuresti, dezinsectie pret, plosnita, plosnite, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, igienizare apartament, servicii dezinsectie bucuresti, servicii DDD, servicii dezinfectie, servicii dezinsectie, servicii deratizare, solution atac, deratizare bucuresti, firma ddd, servicii de dezinsectie, servicii de deratizare, servicii de dezinfectie dezinsectie bucuresti, dezinsectie pret, plosnita, plosnite, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, igienizare apartament, servicii dezinsectie bucuresti, servicii DDD, servicii dezinfectie, servicii dezinsectie, servicii deratizare, solution atac, deratizare bucuresti, firma ddd, servicii de dezinsectie, servicii de deratizare, servicii de dezinfectie Formatie Muzica Populara, Solisti Coveruri, formatie Muzica Usoara, Taraf, formatie evenimente, formatie evenimente bucuresti, formatie nunta, formatie nunta bucuresti, formatie botez, formatie botez bucuresti Formatie Muzica Populara, Solisti Coveruri, formatie Muzica Usoara, Taraf, formatie evenimente, formatie evenimente bucuresti, formatie nunta, formatie nunta bucuresti, formatie botez, formatie botez bucuresti haine militare, haine militare dama, haine militare barbati, uniforme militare romanesti, tinuta militara forte speciale, tinuta militara mapn, bocanci militari, echipamente militare, BOCANCI MILITARI, GHETE MILITARE, PANTOFI MILITARI, BOCANCI MUNTE, bocanci vanatoare, incaltaminte firma paza, bocanci Goretex, bocanci kombat, bocanci vibram, echipament militar, uniforme militare web hosting, inchiriere servere, hosting, cloud file share, solutii web, realizare website, shop e-commerce, creare website, realizare magazin online, mentenanta website, webdesign, aplicatii b2b, servere capcane sobolani, capcane soareci, capcane gandaci, dezinfectant suprafete, dezinfectant biocid, Dezinfectanti, Echipamente DDD, Insecticide, Insecticide Fungicide, insecticide larve, Larvicide, Raticide / Rodenticide, Repelenti, Repelent pisici, Repelent tantari, Statii intoxicare, statii intoxicare rozatoare, statii intoxicare soareci capcane sobolani, capcane soareci, capcane gandaci, dezinfectant suprafete, dezinfectant biocid, Dezinfectanti, Echipamente DDD, Insecticide, Insecticide Fungicide, insecticide larve, Larvicide, Raticide / Rodenticide, Repelenti, Repelent pisici, Repelent tantari, Statii intoxicare, statii intoxicare rozatoare, statii intoxicare soareci ochelari, ochelari soare, ochelari vedere, lentile de contact, ochelari de vedere, rame ochelari, ochelari de soare, rame de ochelari, solutii lentile de contact, reparatii rame de ochelari, ochelari de dama, ochelari de vedere barbati, ochelari de vedere femei, ochelari de soare femei, ochelari de soare barbati ochelari, ochelari soare, ochelari vedere, lentile de contact, ochelari de vedere, rame ochelari, ochelari de soare, rame de ochelari, solutii lentile de contact, reparatii rame de ochelari, ochelari de dama, ochelari de vedere barbati, ochelari de vedere femei, ochelari de soare femei, ochelari de soare barbati instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii de climatizare, instalatii de ventilatii, instalatii, proiectare instalatii si service instalatii pentru climatizare, service instalatii de climatizare si ventilatie, sisteme de climatizare si ventilatie, sisteme de aer conditionat