Filler injectabil in țesut moale

Aquafilling 10ml

Din păcate, structurile țesuturilor moi ale corpului pot pierde volumul și elasticitatea datorită procesului de îmbătrânire. Dacă sunteți în căutarea unui aspect mai luminos și mai vibrant, umpluturile dermice oferă un tratament minim invaziv, fără întreruperi. Substantele de umplutură pentru țesuturi moi injectabile pot fi utilizate pentru a susține structurile faciale, acționând ca o pernă umflată pentru a netezi ridurile în zone precum fața, gâtul și mâinile sau adăugați volumul la sân sau fese. Suplimentele de țesuturi moi conferă pielii volumul și elasticitatea tinerească și sunt utilizate pentru a atenua temporar liniile și ridurile faciale, pentru a vă oferi buze mai pline și pentru a umple cicatricile încastrate.

Există multe tipuri și clase de umpluturi diferite și fiecare are propriile sale utilizări specifice. Injectiile dermice se încadrează în mod tipic în anumite categorii: sintetice sau naturale, absorbabile sau neabsorbabile. În funcție de tipul de umplutură și de adâncimea injecției, acesta poate fi utilizat pentru a corecta liniile fine pe suprafața pielii, pentru a completa liniile și pliurile adânci, cum ar fi pliurile nazolabiale, sau pentru a mări țesuturile moi (de exemplu, buzele) sau augmentarea sanilor și defecte ale țesuturilor moi. Întinerirea cu agenți de umplere a țesuturilor moi este temporară, deci tratamentele trebuie repetate periodic pentru a menține rezultatele. Substantele de umplere moi în zone cu mobilitate ridicată pot dura trei până la patru luni, în timp ce substantele de umplutură mai rezistente în zonele care nu sunt mobile pot dura până la și mai mult de un an. Injectiile in țesuturi moi includ:

FILLER HIDROXIAPACTID DE CALCIU

Hidroxiapatita de calciu (Radiesse) este un material de umplere resorbabil care conține microsfere care stimulează producția endogenă de colagen. Producerea de colagen care este suspendat într-un gel apos și folosit pentru a adăuga volum pentru a ajuta la ridurile și pliurile de la nivelul feței moderate la severe. Augmentarea inițială este asigurată de implantul însuși, dar în câteva luni implantul palpabil se diminuează în continuare în dimensiune și dispare în 9 până la 12 luni.

TRANSFERUL GRASIMILOR

Grăsimile luate de la pacienții de pe coapse sau abdomen pot fi, de asemenea, injectate. Transferul de grasime este o procedura mai extinsa decat alte substante de umplutura in tesuturi moi. Uneori pot fi necesare mai multe injecții pentru a obține rezultatul dorit.

FILLERI DE ACID HYALURONIC

Substantele de umplere pe bază de acid hialuronic (Captique, HylaForm, Juvederm, Restylane și Perlane) sunt substanțe care vă oferă pielii un volum și o plenitudine. Injecțiile cu acid hialuronic umple spațiul dintre colagenul și fibrele de elastină din piele, care alimentează volumul natural pierdut odată cu îmbătrânirea. Nu există risc de infecție, dar veți avea nevoie de tratamente repetate pentru a menține rezultatul. Acidul hialuronic atrage și leagă apa, care ajută la menținerea plenitudinii în zona injectată. Unele materiale cu acid hialuronic sunt mai groase și pot adăuga un volum și o structură semnificativă. Altele sunt mai fluide și mai subțiri și au capacitatea de a curge mai consistent. Cele mai multe produse pe bază de acid hialuronic sunt menținute timp de câteva luni, dar Juvederm poate dura mai mult, menținând aspectul până la 12 luni, cu leziuni și inflamații mai mici ale țesuturilor.

HIDROGEL (FILLERS PE BAZA DE APA)

Hidrogenul de poliacrilamidă este un gel injectabil steril „apos” (Aquamid) nerezorbabil. Umplerea permanentă este compusă din 97,5% apă sterilă și polimer poliacrilamidic 2,5%, ceea ce îl face elastic și vâscos. Aquamid tratează deformările conturului facial sau deficiențele țesuturilor moi cauzate de îmbătrânire, acnee, traume și intervenții chirurgicale. Acest gel trebuie injectat adânc în grăsimile subcutanate, în mușchi sau în plan supraperiostatic. Cu toate acestea, nodulii se pot dezvolta după injecțiile care s-au dovedit a fi proces inflamator localizat, indurație, bulgări, rezultate nesatisfăcătoare ale conturului, senzații anormale ale pielii sau migrație de gel.

Dar, recent, a apărut noul agent printre umplere – acesta este un gel pe bază de apă voluminos – AQUAfilling®. Hidrogelul AQUAfilling® este extrem de compatibil cu țesuturile umane, deoarece este compus din 98% din soluția fiziologică de clorură de sodiu, o substanță naturală a corpului uman și 2% din poliamidă. În timp ce Acidul Hialuronic este aplicat în primul rând pentru ridurile și augmentarea locală a pielii, gelul hidrofilic AQUAfilling® injectabil poate fi utilizat pentru restaurarea volumului panfacial și pentru întinerirea generală a feței. Pentru a aborda pierderea de volum, gelul pe bază de apă a fost utilizat în mod tradițional pentru îmbunătățirea obrajilor și bărbia, conturarea liniei maxilare. Gelul hidrofilic AQUAfilling® ca umplutură dermică este potrivit pentru netezirea ridurilor mici și mari: fruntea, glabella, regiunea infraorbitală, ridurile nazolabiale, ridurile malare, ridurile maxilare, ridurile amărui, ridurile în jurul buzelor, liniile zâmbitoare, liniile periorale. În plus, gelul hidrofil este potrivit pentru utilizarea non-facială, incluzând întinerirea mâinilor și a sânului și corecția feselor. Acest gel hidrofil este lent degradabil, asigurând un efect optim de lungă durată de până la 2 până la 3 ani în zonele de fața. Datorită structurii sale, gelul AQUAfilling® nu aduce efecte adverse grave și demonstrează o eficiență clinică impresionantă în medicina estetică.

Rezumând, gelul pe bază de apă AQUAfilling® poate fi cea mai bună alegere pentru a îmbunătăți caracteristicile feței și ale corpului.