Pliurile nazolabiale

Pliurile Nasolabial, sau paranteze, sunt pliurile profunde care curg de la aripile nasului pana la unghiul gurii. Plitele nazolabiale sunt cunoscute sub denumirea de „linii de zâmbet” sau „linii de râs”. Acestea sunt cele două caneluri nazolabiale ale pielii care separă obrajii de buza superioară. Aceste pliuri se dezvoltă pe măsură ce îmbătrânim și putem fi unul dintre primele semne vizibile de îmbătrânire a feței. De aceea, pliurile nasolabiale sunt, de asemenea, una dintre primele domenii ale feței vizate de întinerirea sau procedurile anti-îmbătrânire a feței.

Odată cu îmbătrânirea, pliurile pot deveni mai pronunțate. Cei mai importanți factori care contribuie la proeminența pliurilor pielii sunt relaxarea și ptoza, excesul de grăsime bucală și ptoza musculară periorală.

Scopul în orice tratament al canalelor nazolabiale cu o scădere a adâncimii ITS face ca aspectul să fie mai lină și mai tânără.

Există multe opțiuni de alegere dacă aveți în vedere corectia nasolabiale. Acestea includ umpluturi injectabile, excizia canelurilor nazolabiale și anumite tipuri de lifting facial.

Facelift poate fi de ajutor în ridicarea obraji înapoi la poziția lor corespunzătoare. Agenții de umplere sunt o soluție excelentă dacă doriți să evitați sau să întârziați operația.

Varietatea agenți de umplutură include agenți de acid hialuronic (de exemplu, Restylane, Juvederm etc.), microsfere de hidroxilapatită de calciu (Radiesse) și microsfere de polimetilmetacrilat (Artefill). Deoarece umpluturile hialuronice sunt injectate în straturile de țesut de piele care conțin numeroase terminații nervoase. Puntea acestor agenți trebuie să conțină lidocaină (anestezic local) pentru a scădea durerea în procedură.

CORESPUNZAREA GRESULUI NASOLABIAL CU GEL HIDROFIL AQUAfilling®

În comparație cu substantele de umplutură cu acid hialuronic, corectarea canelurilor nazolabiale cu proceduri de gel AQUAfilling® cu hidrofilie este nedureroasă, deoarece gelul este foarte moale și elastic, nu este acid și poate fi injectat cu un ac subțire G-30. Datorită injectării gelului în țesutul subcutanat care nu are atât de multe terminații nervoase, pacientul nu simte durere în majoritatea cazurilor.

Efectele estetice după procedurile AQUAfilling® sunt aproape imediate și pot readuce imediat o viață socială și de afaceri a pacientului – nu este nevoie de timp de recuperare. Îmbunătățirea trăsăturilor faciale durează până la trei ani – de până la patru ori mai mare decât orice alt material de umplere dermică.