AQUAfilling® pentru sâni

AQUAfilling® pentru sâni

Când modificați pieptul folosind AQUAfilling® Bodyline, durează mai puțin de o oră și se efectuează sub anestezie locală.

Această procedură este nedureroasă și mai puțin traumatică, nu necesită un timp de recuperare mai lung al pielii în comparație cu utilizarea unei implant chirurgical.

Pacientul poate părăsi clinica după 2-3 ore de la intervenție, iar a doua zi se poate întoarce la viața de zi cu zi.

Atunci când se injectează in sân folosind AQUAfilling®, Bodyline este un contur mult mai natural decât în ​​cazul implanturilor mamare siliconice care sunt implantate prin intervenții chirurgicale deschise.

Folosind plasticitatea ridicată și adaptabilitatea gelului hidrofil.

AQUAfilling® Bodyline este forma naturala a sanului.

Rezultatele cat si conturarea remarcabila sunt observate imediat după procedură și durează mult timp.

Injecțiile AQUAfilling® Bodyline sunt complet sigure și nu produc efecte secundare grave.

Conturul AQUAfilling® Bodyline nu lasă cicatrici pe piele după injectare, iar după câteva zile dispare fara nici o urmă.

Implantul implantat AQUAfilling® Bodyline este cea mai bună alegere pentru a îmbunătăți forma sânilor.

AQUAfilling® BODYLINE PENTRU EXTINDEREA SANATULUI

AQUAfilling® este conceput pentru a face conturul corpului nou în diferite părți ale corpului uman. Este un gel hidrofil inovator compus din salin (98%) și poliamidă (2%) care corespunde pe deplin substanței interioare a corpului uman. Datorită caracteristicilor sale, filerul prezintă un bun rezultat estetic datorită efectului de volum de țesut moale, netezirea pielii și întinerire. AQUAfilling® este utilizat pentru conturul sânilor și pentru creșterea sânilor, asigurând un efect foarte sigur și natural.

DOMENIUL DE APLICARE

Aplicarea gelului AQUAfilling® este recomandată în următoarele cazuri:

  • îmbunătățirea formei mamare în cazurile de mastoptoză (după sarcină sau alăptare);
  • cresterea sanilor in cazurile de busturi mici (hipomastia);
  • corecția asimetriei la sân;
  • corectarea deformărilor sânilor.

CARE SUNT AUGMENTELE REZULTATULUI CU AQUAFILL® bodyline?

Înainte de procedură, toți pacienții trebuie examinați cu ajutorul ultrasunetelor sau mamografiei pentru a se asigura de starea glandei mamare. Gelul AQUAfilling® bodyline este injectat prin puncția pielii cu un ac subțire sau o canulă de 1,5 mm. Gelul este injectat sub țesutul glandei. În timp ce gelul este injectat, este posibil să se formuleze în forma dorită de pacient și 100 ml-200 ml de gel pot fi injectate în fiecare sân (în medie 150 ml). Injecțiile AQUAfilling® asigură o senzație mult mai naturală a sânului în comparație cu implanturile chirurgicale cu silicon. De asemenea, arata mult mai natural. Semnele acului dispar invariabil în câteva zile și nu există cicatrici permanente.

AVANTAJE DE CONTURARE A SANULUI CU BODYLINE AQUAfilling®

Procedura de conturare a sânului cu gelul durează aproximativ o oră și necesită numai anestezie locală. Această procedură nu este traumatizantă deoarece gelul este injectat prin puncția pielii cu ac subțire sau canulă, reducând astfel riscul de rănire. Procedura este minim invazivă și absolut nedureroasă. Nu necesită recuperare pe termen lung în comparație cu intervențiile chirurgicale de augmentare a implanturilor mamare. Pacientului i se permite să părăsească un spital în câteva ore după procedură. Doar 24 de ore după injectarea gelului, femeia se poate întoarce la activitățile sale zilnice. Rezultatul admirabil este observat imediat după procedură, dar rezultatul final estetic va fi obținut în câteva zile după procedură (după dispariția completă de umflare).
Aplicația AQUAfilling® creează aspectul natural al conturului sânilor. Deoarece gelul AQUAfilling® este un material de umplutură ușor degradabil, efectul clinic de lungă durată durează mai mult de 5 ani. Tratamentul cu acest agent este foarte sigur și nu au fost raportate efecte adverse grave.

CARE SUNT CONTRAINDICAȚIILE TRATAMENTULUI?

În primul rând, tratamentul poate fi efectuat numai de către un medic care a absolvit un curs de formare în utilizarea AQUAfilling® bodyline și are un certificat adecvat. Procedura AQUAfilling® este interzisă la pacienții care suferă de probleme legate de coagularea sângelui, tulburări somatice acute și cronice, tulburări neoplazice, infecții cutanate și inflamații, intolerante sau alergice la unele medicamente și în timpul sarcinii sau alăptării. Unele tipuri de deformare a sânilor și boli mamare benigne sunt contraindicații locale.

CARE SUNT RECOMANDĂRILE POST-TRATAMENT?

După tratament, pacientul poate schimba singur plasturele timp de 6-7 zile. Trebuie să se acorde o atenție deosebită, iar zona în care se injectează gelul trebuie tratată cu ușurință. Este foarte important să nu spălați locul de injectare cu apă timp de 5-7 zile. Pacientul este sfătuit să poarte sutien medical special timp de 3-4 săptămâni după tratament, să evite presiunea la zonele tratate, exerciții care constau în îndoirea extremităților superioare și dormit într-o poziție predispusă. Utilizarea saunei și a solarului trebuie evitată, de asemenea, în prima lună după tratament.

CONCLUZIE

AQUAfilling® este cea mai bună alegere pentru a îmbunătăți forma sânilor. AQUAfilling® demonstrează cea mai mare eficiență clinică și satisfacția pacienților în modelarea sânilor estetic.