Swiss EstetiX, liderul injectarilor cu lichid Aqua Filling, te informeaza corect!

CE TREBUIE SA STIM DESPRE MARIREA FESELOR SI A SANILOR PRIN INJECTARE?

– episodul 1 –

Swiss EstetiX a introdus IN PREMIERA pe piata din Romania ultima inovatie din estetica ce presupune marirea feselor si a sanilor printr-o simpla injectare, cu implant lichid. In cel mai scurt timp, am devenit liderii injectarilor cu Aqua Filling din Romania, avand deja experienta a zeci de paciente care au ales sa faca aceasta interventie. Mai mult decat atat, oferim consultanta NON-STOP pacientelor noastre, din momentul in care au ales sa se intereseze de aceasta procedura, dar si in perioada post-interventie.

Valentin Burada

Valentin Burada, fondatorul si managerul clinicii Swiss EstetiX: „Pentru ca ne dorim sa fiti informate corect despre aceasta procedura si pentru ca vrem ca alegerea voastra de injectare sa fie intemeiata si bine argumentata, vom initia, tot IN PREMIERA, un serial prin care sa va prezentam instructiuni specifice care includ consideratii prechirurgicale, teste de diagnostic si medicatie necesara, instructiuni cu privire la ziua interventiei, informatii despre anestezia aleasa, informatii despre ingrijirile postoperatorii. Pentru o mai buna deschidere catre voi, vom discuta si despre posibilele riscuri si complicatii ale interventiei”.

Ati auzit de noua procedura de marire a feselor si a sanilor printr-o simpla injectare? Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa va informati despre cazurile existente deja, despre clinicile care au facut aceasta procedura pana in prezent pentru a fi sigure ca va lasati pe mana unor medici experimentati. Injectarea cu Aqua Filling difera de alte proceduri de pe piata si presupune tehnici speciale, altele decat cele care se folosesc in metodele traditionale de marire a feselor sau sanilor. Informati-va si puneti intrebari despre alte paciente pe care medicii / clinica respectiva le-a injectat cu Aqua Filling. Pentru a va pune in siguranta de a fi un experiment, cereti deschis sa va prezinte cazuri „Before&After”.

 • Cu cateva saptamani inainte de interventie, este recomandat sa faceti un set de analize pe care medicul vi le va indica.
 • Nu luati aspirina sau alte medicamente antiinflamatoare (ex Advil, Alka-Seltzer, Ibuprofen etc.) cu cel putin 10-14 zile inainte de data stabilita pentru interventie. Chiar si dupa procedura, este bine sa le evitati timp de 5-7 zile. Explicatia este simpla: aceste medicamente cresc sangerarea in timpul interventiei sau / si post-operator.
 • Evitati Vitamina E (inclusiv multivitaminele ce o contin), cel putin 7 zile inainte si 7 zile dupa interventie, din acelasi motiv: vitamina E creste sangerarea.
 • OPRITI ANTICONCEPTIONALELE orale cu cel putin 3 saptamani inainte de procedura. Le puteti relua la 2 saptamani dupa aceasta interventie.
 • Evitati in cele doua saptamani premergatoare operatiei alimente ce pot creste sangerarea: usturoi, ceapa, hrean, ardei iute, telina, ginseng etc.
 • Nu consumati bauturi alcoolice cu cel putin 3 zile inainte de operatie.
 • Sa nu manati si sa nu beti multe lichide cu 6 ore inainte de interventie.
 • Evitati fumatul excesiv inainte si dupa interventie, macar cateva zile.

Avantajul acestei proceduri este ca ea se poate face fie cu sedare usoara, fie cu anestezie locala. Pentru un confort mai mare al pacientei, recomandam sedarea usoara, aceasta ramanand in saloanele noastre pana la revenirea totala (cateva ore).

In ziua interventiei, medicii Swiss EstetiX va recomanda:

 • sa nu beti cafea sau bauturi cofeinizate
 • faceti dus cu sapun antibacterian, de preferinta cu sapun cu Betadina, Protex, Nizoral, insistand asupra zonelor ce vor fi injectate.
 • Nu folositi deloc creme, lotiuni, parfumuri in zonele ce vor fi injectate.
 • Imbracati-va cu haine confortabile, de preferinta largi.
 • Este de preferat ca bijuteriile sau alte obiecte de valoare sa le lasati acasa.

Completati cu atentie formularul de consimtamant, furnizand clinicii Swiss EstetiX toate datele de contact, inclusiv ale unei persoane apropiate, care ati dori sa fie contactata imediat ce procedura se va termina.

Mai multe despre instructiunile post-operatorii, in materialele urmatoare.


Swiss Estetix Magheru Nr.1 în București Arta preciziei elvețiene în procedurile estetice minim invazive | Garanția perfecțiunii | Alege CALITATE ȘI PROFESIONALISM Contact clinica: Swiss EstetiX Magheru / Adresa: Str. Tache Ionescu, 8, București, Romania / E-mail: contact@swiss-estetix.ro / Tel: +40799822884

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *