Swiss EstetiX te informeaza corect! Ce trebuie sa stii dupa injectarea cu Aqua Filling

Ce trebuie sa faci dupa ce alegi sa iti maresti sanii sau fesele prin injectarea de Aqua Filling?

– episodul 2 – 

In episodul 1 am discutat despre ce trebuie sa faceti din momentul in care v-ati decis sa va remodelati sau sa va imbunatatiti formele prin injectarea de Aqua Filling. Astazi va vom spune ce trebuie sa faceti si ce pasi sa urmati imediat dupa ce ati luat decizia de injectare.

Odata ce v-ati hotarat sa va mariti fesele sau sanii prin injectarea de Aqua Filling, trebuie sa va informati foarte bine despre clinica unde urmeaza sa faceti aceasta procedura, medicii care o efectueaza si experienta pe care acestia o au in injectarea de implant lichid. Un aspect important este numarul de paciente injectate deja de catre medicul pe care vi-l pune la dispozitie clinica, noutatea procedurii fiind o cauza a lipsei specialistilor pentru acest tip de injectare.

Swiss EstetiX a pregatit o echipa de medici specializati in injectarea de Aqua Filling si detine deja in portofoliu peste 50 de paciente injectate numai in prima luna de la introducerea in premiera a acestei modalitati de marire a feselor. Fiind transparenti, am prezentat multiple cazuri de paciente, prin studii si poze „Before & After”, ceea ce demonstreaza implicarea si experienta noastra in acest tip de injectare, complet diferit de injectarea cu grasime proprie, spre exemplu.

Interventia poate dura cateva ore (1-3), in functie de cantitatea de substanta ce se introduce. Chiar daca procedura se face sub anestezie locala si sedare usoara, este de preferat sa ramaneti sub supraveghere medicala, in clinica, cateva ore.

In ziua post-interventie, este recomandat sa:

  • NU consumati alcool in cazul in care vi se administreaza medicatie antiinflamatoare
  • aveti o dieta usoara, constand in supe si legume fierte; este posibil sa aveti o senzatie usoara de voma de la anestezie
  • NU faceti efort deosebit sau sa practicati sport agresiv.

Durerea pe care o veti simti dupa interventie este similara unei febre musculare. In primele 48-72 de ore dupa interventie este posibil sa dreneze un lichid serohemoragic (oarecum transparent, roz-rosiatic-galbui citrin) prin inciziile punctiforme pe unde a fost introdusa canula (acul cu care se face injectarea). Este obligatoriu sa purtati permanent un costum elastic, timp de 6 saptamani de la injectare pentru a preveni edemul si a ajuta pielea sa se aseze pe noul continut.

In cazul in care vi se pare ca nu se vede o diferenta majora „before & after”, cauzele ar putea fi multiple:

  • ati avut asteptari nerealiste si ati injectat o cantitate mult prea mica pentru a fi vizibila (consultati-va cu medicul inainte de injectare care ar fi cantitatea optima pentru rezultatul pe care il doriti)
  • puteti avea o reactie rar intalnita, „efectul contractiei” sau „adaptarea tesuturilor moi”.

„Daca pacienta are un fund format din tesut mai moale, injectarea cu o cantitate mica de Aqua Filling poate crea mai mult un efect de fermitate, decat de volum, pentru ca are loc asa-numitul fenomen de „overcorrection”, adica tesutul moale se combina cu implantul lichid si se intareste dupa injectare. La majoritatea pacientelor, volumizarea este vizibila pe loc, dar in unele cazuri exceptionale, in prima saptamana post-injectare, apare acest fenomen si pacienta poate ridica intrebari. Trebuie sa stiti ca rezultatul final clinic al conturului este determinat numai la sfarsitul primei luni”, ne-a impartasit Valentin Burada, fondatorul Swiss EstetiX si cel care a adus IN PREMIERA aceasta procedura in Romania.

Exista si posibilitatea unei proceduri suplimentare de injectare. Procedura poate fi repetata, doar dupa ce consultati medicul care v-a injectat si nu este recomandat sa va adaugati mai mult de 30% din cat v-ati introdus initial. Aceasta modalitate de marire a feselor si a sanilor prin injectare este foarte eficienta, doar aproximativ 1% din paciente nu obtin rezultatele dorite. Avantajul este insa ca fiind o procedura nedureroasa si fara perioada de recuperare, ea poate fi repetata pana la atingerea gradului de satisfactie dorit.

Iata cateva din pacientele noastre multumite de rezultat:


Swiss Estetix Magheru Nr.1 în București Arta preciziei elvețiene în procedurile estetice minim invazive | Garanția perfecțiunii | Alege CALITATE ȘI PROFESIONALISM Contact clinica: Swiss EstetiX Magheru / Adresa: Str. Tache Ionescu, 8, București, Romania / E-mail: contact@swiss-estetix.ro / Tel: +40799822884

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *