Tehnologia AQUAfilling

AQUAfilling® este o substanta de umplutură pentru țesuturile moi, fabricat în conformitate cu tehnologia originală.

Tehnologia producerii gelului AQUAfilling® se bazează pe poliamida sintetică a structurii spațiale legată de legăturile de hidrogen. Ultimele au o influență importantă asupra structurii și proprietăților moleculelor de polimer.

Datorită acestei structuri, gelul AQUAfilling® este foarte compatibil cu țesuturile umane. Lanțurile polimerice paralele sunt legate prin legături multiple de hidrogen formate între grupările carbonice și amino. Prezența unui număr mare de grupări carbonice active oferă o încărcare pozitivă moleculei de polimer, asigurând astfel o hidrofilitate ridicată și o solubilitate în apă.

Gel hidrofilic

AQUAfilling® este un gel hidrofil care creează depozitul de soluție fiziologică de 0,9% soluție de clorură de sodiu întruchipată într-o structură moleculară spațială tridimensională de poliamidă liniară bazată pe legăturile multiple de hidrogen dintre grupările carbonice și amino.

Utilizând AQUAfilling® veți avea un aspect natural cu un efect de lungă durată și fără efecte secundare. AQUAfilling® este compatibil cu alte substante de umplutură dermică, astfel încât acesta poate fi administrat într-o zonă anatomică în cazul unei corecții insuficiente sau pas cu pas.